Antena Meniu Search
x

SCENE halucinante într-o fabrică din România! Patronul străin își ÎNJURĂ ca la ușa cortului angajații, care își cer salariile restante: "F**k off animalelor, f..k off țăranilor!" (VIDEO)

Scene șocante s-au petrecut într-o fabrică din Păulești, unde angajații care și-au ”permis” să ceară plata salariilor la timp au fost înjurați ca la ușa cortului de patronul străin.

Scene șocante s-au petrecut într-o fabrică din Păulești, unde angajații care și-au ”permis” să ceară plata salariilor la timp au fost înjurați ca la ușa cortului de patronul străin.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie, însă o înregistrare video care surprinde scenele șocante a apărut astăzi în mass-media.

Potrivit www.observatorulph.ro, patronul i-a strâns pe angajați în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere. După această afirmație angajații au început să vorbească între ei moment în care patronul și-a pierdut calmul și a început să-i jignească și să-i înjure.

Patronul și-a continuat dialogul plin de cuvinte obscene la adresa angajaților, precizând că o întârziere de o zi la plata salariului nu le dă niciun drept oamenilor să se comporte așa, motivând că în alte fabrici oamenii nu a fost plătiți cu lunile (cel mai probabil, cu o zi înainte, în data de 15 iunie oamenii s-au revoltat văzând că nu și-au primit banii). 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » SCENE halucinante într-o fabrică din România! Patronul străin își ÎNJURĂ ca la ușa cortului angajații, care își cer salariile restante: "F**k off animalelor, f..k off țăranilor!" (VIDEO)