Antena Meniu Search
x

Scene incredibile într-un bloc din Bucureşti! O tânără a fost jefuită de doi indivizi care purtau căști de motociclişti (VIDEO)

Momentul a fost suprins de camera de supraveghere montată în scara blocului. În momentul în care femeia a ajuns în dreptul liftului, indivizii au imobilizat-o. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Vezi și

Momentul a fost suprins de camera de supraveghere montată în scara blocului. În momentul în care femeia a ajuns în dreptul liftului, indivizii au imobilizat-o. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Unul dintre ei a prins-o de gât şi i-a ţinut mâna la gură ca să nu poată striga după ajutor. Intre timp, celălalt agresor i-a furat geanta. Apoi, amândoi au fugit. Totul a durat doar câteva secunde. Din fericire, femeia de 26 de ani nu a fost rănită. Poliţiştii încearcă acum să-i identifice pe cei doi agresori, dar misiunea nu e tocmai uşoară deoarece, cum spuneam, bărbaţii aveau feţele acoperite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Scene incredibile într-un bloc din Bucureşti! O tânără a fost jefuită de doi indivizi care purtau căști de motociclişti (VIDEO)