Antena Meniu Search
x

Cum și-ar schimba viața oamenii, dacă ar da timpul înapoi

Ce aţi schimba dacă v-aţi întoarce în trecut 20 de ani? E o întrebare pe care colegii mei au adresat-o persoanelor trecute de prima tinereţe. Şi, n-ar fi rău deloc să ţinem cont de sfaturile primite.

de Redactia Observator

la 11.02.2019, 00:21

Vezi și

Ce aţi schimba dacă v-aţi întoarce în trecut 20 de ani? E o întrebare pe care colegii mei au adresat-o persoanelor trecute de prima tinereţe. Şi, n-ar fi rău deloc să ţinem cont de sfaturile primite. Să facem mai mult sport, să ne ţinem prietenii aproape sau să renunţăm la unele vicii. Nu pare greu, nu? 

Faceţi sport cât de des puteţi! Este cel mai important sfat pe care l-am primit astăzi de la persoanele trecute de 50 de ani, cărora le-am adresat o întrebare simplă - Ce aţi schimba dacă v-aţi întoarce în timp 20 de ani!

Să ne ţinem prietenii aproape şi să încercăm să călătorim cât putem de mult, sunt alte răspunsuri primite. Odată cu înaintarea în vârstă, priorităţile se schimbă. Şi tot atunci, apar şi regretele.

Sondajul despre cum şi-ar schimba oamenii viaţa, dacă ar avea această şansă, a fost realizat de un portal din Statele Unite şi arată încă o dată diferenţele privind stilul de viaţă. Studiile arată că în ţările puternic dezvoltate, cele mai fericite persoane sunt cele trecute de 60 de ani. În schimb, în ţările est-europene sau în cele din Africa, fericirea scade pe măsură ce oamenii îmbătrânesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum și-ar schimba viața oamenii, dacă ar da timpul înapoi