Antena Meniu Search
x

Perucile, o alternativă pentru schimbări radicale de look (Video)

Perucile sunt o alternativă atunci când vrei să faci schimbări dramatice de look, dar nu se poate fără un profesionist. Recomandat ar fi ca, măcar la prima încercare, să urmăm sfaturile stilistului.

De Redactia Observator la 03.09.2019, 13:53
Vezi și

Perucile sunt o alternativă atunci când vrei să faci schimbări dramatice de look, dar nu se poate fără un profesionist. Recomandat ar fi ca, măcar la prima încercare, să urmăm sfaturile stilistului. Asta tocmai pentru că avem atât de multe opţiuni şi deci avem nevoie de îndrumări să alegem exact ce ni se potriveşte.

Este bine să ţineţi cont că diferenţa între aspectul unei peruci din păr natural şi al uneia din păr sintetic nu este mare. Cea din păr natural este însă mai rezistentă. Altfel:

Adrian Perjovsky: Dacă tu vrei să îţi iei o perucă să o porţi doar la un eveniment şi nu vrei să cheltui atât de mulţi bani pe ea, bineînţeles că îţi poţi lua una din păr sintetic sau care imită foarte bine părul natural.

Prezintă totuşi şi mici riscuri.

Adrian Perjovsky: În timp, dacă e purtată probabil mai mult timp, cu siguranţă. O perucă care nu este foarte profi făcută, nu are acel tull care lasă pielea capului să respire. Îţi dai seama de cum este pusă o perucă după linia scalpului. Atunci când nu se vede linia scalpului, este clar că este un fake. Atunci când vezi linia scalpului, înseamnă că peruca este bună şi foarte bine făcută.

Nevoile doamnelor şi domnişoarelor sunt dintre cele mai diverse. Vor să-şi schimbe permanent look-ul dar nu doar atât.

Reporter: Ce doleanţe ai avut din partea femeilor, pentru că noi avem imaginaţie infinită când vine vorba de coafuri, de păr.

Adrian Perjovsky: Cea mai interesantă cerere mi s-a părut a unei doamne care a vrut să se deghizeze pentru a-şi urmări nu ştiu pe cine, soţul sau amantul său.

Acest trend al perucilor a apărut de anul trecut şi sunt foarte foarte utile, pentru că poate nu ai tot timpul timp să te aranjezi, să stai să ţi-l agresezi tot timpul cu foehn, perie placă, şamd. Dacă ai o perucă, în 5 minute ai montat-o şi eşti gata!

E musai să ţinem cont, aşadar, şi de câteva mici sfaturi. De exemplu, dacă aveţi faţa ascuţită, optaţi pentru o perucă blondă. Asta pentru că blondul creează impresia de volum.

Şi nu trebuie să vă gândiţi că aţi putea ca peruca să cadă de pe cap în cel mai nepotrivit moment. Cu agrafe de păr şi elasticul special în care vă veţi prinde părul pe dedesubtul perucii, nu trebuie să vă faceţi griji.

Găsiţi peruca din păr sintetic şi la 250 de lei, în timp ce una din păr natural poate ajunge la 1000 de euro. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Perucile, o alternativă pentru schimbări radicale de look (Video)