Antena Meniu Search
x

Autorităţile au minţit în cazul tavanului prăbuşit într-o şcoală din Capitală. Copiii rămaşi blocați în clasă vor merge la terapie

Atât Inspectoratul Municipiului Bucureşti, cât şi Primăria Sectorului 5 au susţinut şi încă susţin că nu a existat niciun copil în preajma pericolului.

Vezi și

Atât Inspectoratul Municipiului Bucureşti, cât şi Primăria Sectorului 5 au susţinut şi încă susţin că nu a existat niciun copil în preajma pericolului.

Denisa era în clasă în acele momente, când tavanul şcolii s-a prăbuşit chiar la etajul unde învaţă. Copiii au încercat atunci să iasă afară.

DENISA APOSTOL, elev Scoala 141:

Două fete au încercat, dar n-au reuşit pentru că eram blocaţi. Venea un praf şi nu puteam să respirăm.

Un fleac pentru autorităţi, care susţin că nimeni nu a fost în pericol şi că niciun copil nu era în şcoală în momentul incidentului. Şi părinţii spun că s-au plâns de starea deplorabilă a şcolii, dar nimeni nu i-a auzit.

TATĂL DENISEI:

Tot s-a amânat, nu sunt bani, primăria a luat o moştenire de la alţii, noi ştim destul de bine, nu suntem proşti!

Părinţii vor merge la terapie cu copiii. Între timp, Primăria de sectorului 5 a alocat aproape 4 milioane de lei pentru reabilitarea şcolii.

Şcoala 141 a fost cuprinsă în Proiectul de Reabilitare a Infrastructurii Educaţionale în Bucureşti numai cu sala de sport, sală care a costat peste 3 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Autorităţile au minţit în cazul tavanului prăbuşit într-o şcoală din Capitală. Copiii rămaşi blocați în clasă vor merge la terapie