Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şcoala de vară, salvarea părinţilor

S-a terminat şcoala, vine vacanţa pentru elevi, dar şi eterna întrebare pentru părinţi. Şi anume, cu cine să lăsăm copilul? Cei care au bunici sunt cei mai relaxaţi, ceilalţi caută variante. Şi o variantă din ce în ce mai populară este şcoala de vară. Acolo unde copiii socializează şi învaţă într-un mod distractiv. Reţeta pare să îi încânte pe cei mici şi să îi convingă pe părinţi, în ciuda preţurilor piperate

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 17:06

Un loc în care copiii să se distreze şi să înveţe în acelaşi timp într-o manieră relaxată. Asta promit şcolile de vară. Şi mai există un beneficiu secundar: liniştea părinţilor, ştiind că cei mici sunt în siguranţă când ei sunt la serviciu. 

Școlile de vară au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. De la activităţi creative în aer liber, la jocuri prin care copiii învaţă tehnologii digitale, limbi străine sau arte. Chiar dacă prețurile sunt piperate, parintii spun că este o investiţie. 

Indiferent de opțiunile alese, psihologii spun ca important este să le oferim copiilor un echilibru între distracție, educație și relaxare. Tariful pentru o săptămână la şcoala de vară variază între 500 şi 800 de lei, în funcţie de program şi activităţi. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Şcoala de vară, salvarea părinţilor