Antena Meniu Search
x

Școala de vară ia locul vacanței la bunici

Vacanţele la bunici nu mai sunt o opţiune pentru copii în ultimii ani. Acum, cei mai mulţi merg la şcoală chiar şi vara.

de Redactia Observator

la 09.06.2019, 03:17

Vezi și

Vacanţele la bunici nu mai sunt o opţiune pentru copii în ultimii ani. Acum, cei mai mulţi merg la şcoală chiar şi vara. Cursurile sunt însă mai relaxante decât în restul anului: orele de înot, vizitele la muzeu şi lecţiile de gătit fac parte din program. Şcolile de vară au preţuri între 400 şi 500 de euro pe lună. În schimb, o tabără în străinătate costă mai mult decât un concediu: peste 5.000 de euro pentru două săptămâni.

Distracţie şi educaţie. Asta le promit şcolile private copiilor care le trec pragul în vacanţă.

Limbile străine sunt o prioritate, însă totul se învaţă prin joacă.

Tariful variază în funcţie de program. Cei care optează pentru intervalul 8:30 - 13:00 plătesc 100 de euro pe sptămână, iar cei care aleg orarul până la ora 17:00 vor da cu 30 de euro mai mult.

Taberele merg pe aceeaşi reţetă: distracţie şi educaţie. Una mult mai costisitoare, însă. Copiii pot petrece două săptămâni în cele mai prestigioase campusuri din Marea Britanie, Franţa, Statele Unite ale Americii sau Elveţia.

Pentru 6.000 de franci elveţieni, adică peste 5300 de euro, copiii sunt cazaţi în hoteluri de 5 stele, pot juca baschet cu jucători profesionişti NBA sau fac antrenamente de fotbal cu angajaţi ai marilor cluburi europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Școala de vară ia locul vacanței la bunici