Antena Meniu Search
x

Video Scoici gătite pe plajă, ca în zilele de vară

Cei care au ajuns pe litoral astăzi s-au putut bucura de tot felul de bunătăți pescăreşti, ca în sezonul estival. Vorbim mai ales despre delicioasele scoici la ceaun, gătite direct pe plajă. Bucătarul a pregătit în nisip un loc special pentru a aduce ceaunul pe plajă. Este deja o tradiție pe care o respectă şi în anotimpul rece. Aşa le alină turiștilor dorul de vară şi de vacanţă.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.02.2021, 21:02

Vezi și
  • Oamenii vin special pentru o porție de scoici la malul mării.
  • La foc domol de lemne, midiile proaspete din Marea Neagră prind gustul delicios, înnăbuşite în sos de vin alb.

George Ilie, bucătar: ”Am încins uleiul, am aruncat scoicile, le-am lasat sa se încălzeasca bine de tot, am adaugat usturoiul, le-am astupat putin să-și lase savoarea. Apoi am venit cu untul, am stins cu vin, am adăugat verdeaţa, le-am omogenizat”.

Tot secretul stă în modul de preparare. La foc domol de lemne, midiile proaspete din Marea Neagră prind gustul delicios, înnăbuşite în sos de vin alb. 

Scoicile sunt gata în mai puţin de jumătate de oră.

Oamenii vin special pentru o porție de scoici la malul mării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La orele prânzului, cherhanalele au fost pline. In bucătăria unui local din Navodari, astăzi au fost pregătite 1500 de porții.

Manager cherhana: ”De obicei sunt telefoane din Bucureşti, cei mai multi clienti suna cand sunt deja pe drum la noi, inainte cu 20 de minute, spune am dori o rezervare dar suntem deja la dumneavoastra. Ok zarurile au fost deja aruncate, vă asteptam in locatie.”

O porție de midii costă 28 de lei. După masă, oamenii s-au plimbat pe plajă. Indiferent de anotimp sau temperaturi, marea le oferă turiştilor un spectacol unic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Scoici gătite pe plajă, ca în zilele de vară