Antena Meniu Search
x

Cezar va merge de la Iași la Constanța pe jos, fără mâncare: "Voi slăbi un kilogram în fiecare zi"

O inedită lansare de carte vine din Iaşi! Un scriitor care promovează postul negru ca metodă terapeutică, a plecat pe jos până în Constanţa! În cele 10 zile pe care le va petrece pe traseu, va consuma doar apă. Prin acest mod vrea să arate că postul are efecte benefice asupra orgranismului. Iar odată ajuns la malul mării va lansa o carte chiar despre postul cu apă. Specialiştii însă atrag atenţia asupra riscurilor la care se expune.

de Redactia Observator

la 20.06.2020, 16:33

Vezi și
  • Cezar va merge pe jos sute de kilometri
  • Aventura, extrem de dificilă

Cezar are 38 de ani, este fost jurnalist şi actual scriitor, iar de ceva vreme a descoperit postul negru ca o modalitate de resetare a organismului. De curând a revenit din Siberia, acolo unde a stat 49 de zile la o clinică specializată în terapia prin post negru, doar cu apă.

Cezar Elisei, scriitor - Acolo am fost foarte suprins să văd oameni care tratează postul ca şi cum, nu ştiu, poate că la noi ar ieşi la un grătar şi la bere.

Cezar, acum, vrea să le vorbească şi altora despre experienţa sa, aşa că vrea să atragă atenţia într-un mod inedit.

Cezar Elisei, scriitor - Am zis că o să merg pe jos până la Constanţa şi fără să mânânc. Este complicat, va fi un consum caloric cam de 6, 7 mii de calorii pe zi, adică voi slăbi un kilogram în fiecare zi.

Psihologii susţin că, în drumul său de 410 kilometri de la Iaşi la Constanţa, nu-i îi este suficientă ambiţia.

Ioan Gotcă, psiholog clinician Nu stai cu gândul la ideea că e greu, că te dor picioarele. Psihologic, să se gândească la ceva interesant.

Traseul este dificil, iar ca să treacă cu bine peste această experienţă, Cezar a fost la biserică.

Pr. Petre Nicodim, stareț Mănăstirea Bucium - După ce a fost în Rusia și a ținut post 40 de zile fără să mănânce nimic, să nu mănânci 10 zile şi să mergi 400 şi ceva de kilometri nu mai mi s-a părut atât de înfricoşător.

Pe traseu va dormi la preoți și mănăstiri, iar odată ajuns la Constanța își va lansa cartea în care a scris despre postul negru. Tot experimentul său inedit poate fi urmărit pe rețele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cezar va merge de la Iași la Constanța pe jos, fără mâncare: "Voi slăbi un kilogram în fiecare zi"