Antena Meniu Search
x

Video Scriitorul Alexandru Cristea a dispărut de acasă. Zeci de polițiști, câini și voluntari l-au căutat pe câmpurile și dealurile din Bobâlna

Alexandru Cristea, un scriitor în vârstă de 60 de ani, din satul Bobâlna, a fost căutat timp de o zi după ce a plecat de la locuința sa și nu s-a mai întors. Zeci de polițiști, jandarmi voluntari și câini au plecat pe urmele lui.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.05.2021, 12:16

Vezi și

Alexandru Cristea a plecat joi de la locuinţa sa și nu s-a mai întors. Polițiștii au cerut sprijinul oamenilor să sune la 112 dacă îl văd și au plecat în căutarea lui alături de alte zeci de persoane. Scriitorul a fost găsit a doua zi la aproximativ 5 kilometri de casă, în satul vecin.

În aceasta dimineata, zeci de politisti, jandarmi, voluntari dar si specialisti cu un caine de urma au venit in comuna Bobalna pentru a continua cautarile.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, disparut ieri dimineata din comuna Bobalna, a fost gasit. Alexandru Cristea a fost cautat atat ieri cat si astazi, de zeci de politisti, jandarmi si voluntari, pe toate campurile si dealurile de pe raza comunei Bobalna. In cele din urma, a fost gasit astazi, in localitatea Pruni, la cativa kilometri distanta de locuinta lui”, a anunțat Poliția.

Alexandru Cristea are probleme de sănătate

„În ultimul an, poetul a stat mai mult internat în spital, suferind de unele afecțiuni care uneori îi afectau raționalitatea. Zilele trecute a fost externat și nu peste mult timp urma să meargă la un nou control. Ieri dimineața, însă, a dispărut. Ultima data a fost vazut mergand pe langa un parau, prin spatele casei, indreptandu-se spre campurile din comuna”, se mai arată în comunicat.

Bărbatul dispăruse joi în jurul orei 09.00. La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, pantaloni și bluză de culoare maro, șapcă cu cozoroc de culoare închisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Scriitorul Alexandru Cristea a dispărut de acasă. Zeci de polițiști, câini și voluntari l-au căutat pe câmpurile și dealurile din Bobâlna