Antena Meniu Search
x

Scrisoarea lui Gigi Becali către preşedinte

Gigi Becali a făcut inventarul actelor de caritate. Le-a pus pe hârtie. Şi i le-a trimis preşedintelui. Latifundiarul a scris cu mâna lui o pagină în dosarul trimis la cabinetul prezidenţial. A amintit că a ridicat biserici şi case pentru nevoiaşi.

Vezi și

S-a plâns de boala care-l chinuie şi care îl poate lăsa într-un scaun cu rotile. Iar cererea de graţiere - a patra la număr - a trecut în sfârşit de "preliminarii". A ajuns, pentru aviz consultativ, la Ministerul de Justiţie.

Să scape de dureri şi să scape de închisoare. Asta încearcă Gigi Becali, iar boala este argumentul pe care avocaţii lui l-au folosit în ultima cerere de graţiere. Becali a schimbat din mers dosarul pregătit de Cătălin Dancu pe baza documentelor cu care ceruse şi contestaţia în executarea pedepsei.

Problemele de coloană l-au adus pe Becali cu nervii la pământ. Apropiaţii l-au văzut şi nu l-au mai recunoscut. În 9 luni de când este închis, Gigi a slăbit aproape 20 de kilograme.

Hernia de disc cervicală îl chinuie şi-i taie şi pofta de mâncare. Cererea a trecut de prima fază. A ajuns la Ministerul de Justiţie pentru un aviz consultativ.

Alexandra, mama lui Becali, a încercat să obţină clemenţă pentru fiul ei, prima dată, în urmă cu 5 luni. Acum, toată familia aşteaptă ca peste o săptămână Gigi să fie liber măcar pentru operaţia la coloană. Medicii l-au avertizat că riscă să rămână paralizat.

Iar necazurile nici nu par să se termine. Milionarul din Pipera a fost dat în judecată de Compania Naţională a Drumurilor şi a pierdut procesul. Urmează să fie executat silit pentru o amendă de 28 de euro, neplătită acum 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Scrisoarea lui Gigi Becali către preşedinte