Antena Meniu Search
x

Scrisul de mână te dă de gol!

Scrisul de mână poate oferi indicii importante despre trăsăturile de personalitate ale unei persoane. Potrivit specialiştilor, grafologia este o ştiinţă folosită în cadrul investigaţiilor poliţiei, la diagnosticarea unor persoane cu probleme de natură psihică şi chiar în procesul ed evaluare al unor potenţiali angajaţi.

Scrisul de mână poate oferi indicii importante despre trăsăturile de personalitate ale unei persoane. Potrivit specialiştilor, grafologia este o ştiinţă folosită în cadrul investigaţiilor poliţiei, la diagnosticarea unor persoane cu probeme de natură psihică şi chiar în procesul ed evaluare al unor potenţiali angajaţi. 

Expertul grafolog Kathi McKnight spune că oricine poate să afle anumite trăsături de personalitate la simpla privire a unui text scris de mână.

De exemplu, se spune că literele mari arată o fire extrovertită, iar literele mici sunt folosite de persoanele introvertite, cu o capacitate mare de concentrare.

Un scris apăsat arată o fire hotărâtă, care trăieşte totul la intensitate maximă. Un scris înghesuit trădează o persoană dezordonată, pe când scrisul aerisit este caracteristic persoanelor conştiente de propriile limite.

Ceea ce este cu aedvărat surprinzător la grafologie este posibilitatea acesteia de a identifica până la 5000 de trăsături de personalitate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Scrisul de mână te dă de gol!