Video

Sculpturi în lemn cu drujba, la Grădina Botanică din Craiova

De Cristina Oprea.
Publicat: 25.04.2021, 14:33.
Actualizat: 25.04.2021, 14:47

E vreme tocmai bună de ieşit din casă, iar parcurile sau zonele de pădure sunt o opţiune excelentă. Dacă unii au ieşit la grătar, alţii au ales o vizită la muzeu sau la diverse exploziţii. În Grădina Botanică din Craiova, locul unde câteva sculpturi realizate cu drujba fac deliciul plimbăreţilor.

Este o zi de sărbătoare în toată regula în Craiova, iar vremea ţine cu localnicii. În Grădina Botanică pare că niciodată nu a fost mai frumos decât în aceste zile.

Atracţii inedite la Grădina Botanică din Craiova

Sunt covoare întregi de flori care colorează peisajul, miroase dumnezeieşte, iar pentru cei mici este o adevărată bucurie să fie scoşi în acest loc. Se distrează şi admiră raţele sălbatice, lebedele şi broscuţele ţestoase din apropierea lacului.

Îndr-adevăr, pentru adulţi mai ales, inedite sunt câteva sculpturi realizate în trunchiuri de copaci, într-un mod cu totul neobişnuit... mai exact cu drujba. Ele sunt aşezate în mai multe locuri din Grădina Botanică. Sculpturile au fost construite în ton cu pandemia aşa că cine se aşează acolo păstrează distanţa regulamentară, stând la distanţă.

Şi rata incidenţei a scăzut mult, ajungând la 2 la mia de locuitori aşa că aveţi toate motivele să ieşiţi din casă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.