Antena Meniu Search
x

Scurtmetrajul "Tibi" s-a întors de la Cannes

Nu a împlinit încă 18 ani, dar a ajuns unde mulţi regizori sau actori nu ajung niciodată. Dan Iliuţă a păşit pe covorul roşu de la Cannes, alături de colegii lui de liceu

Vezi și

Nu a împlinit încă 18 ani, dar a ajuns unde mulţi regizori sau actori nu ajung niciodată. Dan Iliuţă a păşit pe covorul roşu de la Cannes, alături de colegii lui de liceu. 

Au fost aplaudaţi pentru scurtmetrajul Tibi, o poveste dramatică în care un tânăr află că tatăl lui a murit după ce a avut o relaţie controversată cu o elevă. După ce a fost aplaudat la Cannes, filmul a ajuns şi pe marile ecrane din ţară.

Câţiva tineri au demonstrat că nicăieri nu e prea departe. Au ajuns unde mulţi cinefili visează să ajungă măcar o dată în viaţă. La festivalul de film din sudul Franţei.

Au devenit vedete deşi nu au împlinit 18 ani. Scurtmetrajului realizat de ei a rulat pe ecranele de la Cannes. Străinii au fost impresionaţi de povestea lui Tibi, un tânăr care a crescut fără tată.

Dan Iliuţă, regizorul scurtmetrajului, a crescut fără tată, însă poveastea luiTibi este romanţată. Tatăl profesor are o relaţie controversată cu o elevă.

Premiera naţională a filmului a avut loc joi. Dar tinerii nu se opresc aici.După ce a stat în luminile de la Cannes, regizorul a decis să îşi continue cariera cu un nou film.Unul care să îi reprezinte copilăria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Scurtmetrajul "Tibi" s-a întors de la Cannes