Antena Meniu Search
x

Hoţ de Dorobanţi, căutat de poliţişti! Individul a intrat într-o vilă din Capitală, în plină zi şi a furat un laptop. În casă erau şi copii

În casă erau doi copii şi o femeie care avea grijă de ei. Omul a fost surprins de camerele de supraveghere. Mama bebeluşului, proprietara casei, a depus deja plângere la poliţie şi speră ca făptaşul să fie prins cât mai repede pentru a-şi recăpăta liniştea. Dacă îl cunoaşteţi sau îl vedeţi sunaţi la 112.

Vezi și

În casă erau doi copii şi o femeie care avea grijă de ei. Omul a fost surprins de camerele de supraveghere. Mama bebeluşului, proprietara casei, a depus deja plângere la poliţie şi speră ca făptaşul să fie prins cât mai repede pentru a-şi recăpăta liniştea. Dacă îl cunoaşteţi sau îl vedeţi, sunaţi la 112!

Miercuri, la ora 15:49, într-o zonă de lux a Capitalei. În faţa casei Virginiei, apare un om aparent obişnuit. Doar aparent. Este îmbrăcat bine. Are o geantă în mână. Vorbeşte la telefon. Pentru câteva minute, se plimbă prin faţa uşii principale. Pare să-şi construiască o strategie.

După zece minute închide telefonul şi, ca la un ordin intră în casă. Dar pe uşa din spate. Stă cinci minute şi iese, la fel de relaxat. Tot ce a luat a fost un laptop, pe care l-ar fi ascuns în geantă.

VIRGINIA, victimă jaf:

Consider că a venit la pont, ca să spun aşa, pentru că laptopul nu era în prima cameră. A trebuit să urce un etaj, a trebuit să caute ceva timp.

În acele momente, în locuinţă era bebeluşul de numai şase luni al Virginiei, de care avea grijă o prietenă a ei.

VIRGINIA, victimă jaf:

Nu au văzut nimic pentru că atenţia era îndreptată către bebeluş.

Virginia şi-a dat seama mai târziu că îi lipseşte laptopul şi a mers direct la Poliţie, unde a depus plângere pentru furt.

VIRGINIA, victimă jaf:

Am ajuns să nu ne simţim în siguranţă în propria casă. Sentimentul este şi mai puternic atunci când o mamă nu este în siguranţă în propria casă.

Poliţiştii Secţiei 1 au deschis un dosar penal şi îl caută acum pe suspect. Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi, de urgenţă, la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Hoţ de Dorobanţi, căutat de poliţişti! Individul a intrat într-o vilă din Capitală, în plină zi şi a furat un laptop. În casă erau şi copii