Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Seară romantică terminată tragic

Au vrut să petreacă o seară romantică de 8 martie, dar au avut parte de un sfârşit tragic.El într-un coşciug la morgă, ea în stare gravă pe un pat de spital.

de Redactia Observator

la 09.03.2014 , 10:45

 Când se întorceau din oraş, tânărul de 23 de ani de la volan a intrat într-o depăşire, dar nu a mai putut să controleze maşina. A lovit un parapet, iar apoi s-a oprit într-un stâlp.

Cu ultimele puteri, fata îi striga numele când martorii încercau să o scoată din maşină. Dar n-a primit niciun răspuns. Avea 23 de ani şi se pregătea să devină avocat, dar destinul a avut un alt plan pentru el.

Vezi și

Viaţa lui s-a încheiat pe un pod. Se întorcea acasă, după o seară romantică, în oraş, cu prietena sa de 21 de ani. O depăşire imprudentă i-a adus însă sfârşitul.

A vrut să depăşească taximetristul, taximetristul l-a lăsat, după aceea a lovit parapetul, din parapet a lovit stâlpul. Şoferul taxiului pe care tânărul l-a depăşit a oprit să le acorde tinerilor primul ajutor şi a sunat la 112.

Maşina s-a transformat într-o cuşcă pe patru roţi pentru tânărul de la volan. Pe prietena lui de 21 de ani au scos-o martorii din autoturismul distrus.

Dar prietenul ei nu era bine. Nu mai avea puls când au ajuns salvatorii. După ce l-au scos pompierii din maşină medicii n-au mai putut decât să constate decesul.

Leziuni incompatibile cu viaţa. Prietena lui este în stare critică la spital. Tatăl şi un prieten de-al tânărului au ajuns într-un suflet când au auzit ce s-a întâmplat. Au văzut doar maşina distrusă, ei nu mai erau acolo.

Din cauza vitezei, spun poliţiştii, tânărul nu a mai putut să controleze maşina. Părinţii tânărului de 23 de ani se pregătesc acum să-şi conducă singurul copil pe ultimul drum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Seară romantică terminată tragic