Antena Meniu Search
x

Sebastian Stan pe covorul roşu

Poate că, pe marele ecran, Căpitanul America şi Văduva neagră sunt unii dintre cei mai duri super-eroi. Pe covorul roşu întins la Londra, pentru premiera filmului Captain America, Chris Evans şi Scarlett Johansson s-au simţit, însă, puţin copleşiţi de atenţia primită.

Vezi și

 Românul Sebastian Stan care interpretează rolul negativ a fost şi el prezent la eveniment.Dezbrăcaţi de costumele de super-eroi, actorii din distribuţia Captain America au călcat aseară pe covorul roşu întins la Londra. Într-o rochie roşie, Scarlett Johansson a strălucit.

Însărcinată cu primul său copil, actriţa a fost într-o formă de zile mari. În film, ea interpretează rolul Văduvei Neagre, şi, alături de Căpitanul America luptă să salveze planeta de Războinicul Iernii, jucat de Sebastian Stan.

Una dintre cele mai aşteptate premiere ale anului, filmul a fost gândit, încă de la concepţie, mai mult ca un triler politic decât un film cu superoi.

Pentru că, dincolo de a salva oraşul de la distrugere, actorii principali dezbat şi probleme inspirate din viaţa reală precum securitatea naţională, libertăţile cetăţeneşti şi serviciile de sponaj. Criticii se aşteaptă ca pelicula să aibă incasări de sute de milioane de dolari.

Sebastian Stan a mai jucat în filme celebre precum "Lebăda Neagră", în regia lui Darren Aronofski precum şi în serialul "Gossip Girl: Intrigi la New York". "Captain America: Războinicul Iernii" va ajunge în cinematografele din România la începutul lunii mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sebastian Stan pe covorul roşu