Antena Meniu Search
x

Secretele oamenilor norocosi

Cu totii ne-am nascut sub aceasta stea norocoasa, cu totii avem norocul de partea noastra si tuturor ne poate zambi zeita Fortuna. Numai ca nu ne dam seama de asta si nu facem ceea ce trebuie

Vezi și

Norocul - o relativitate, ar spune unii, o necesitate, ar spune altii. Un lucru e clar. Cine are, are. “Norocul este, din punctul meu de vedere, o chestiune care are legatura cu alegerile pe care noi le facem in viata noastra”, a spus Anca Boalca, psiholog clinician.

Pe de alta parte, atunci cand vorbim de noroc, ne vom lovi de teoria legii atractiei. Aceasta spune ca lucrurile la care te gandesti, fie ele bune, fie rele, se vor intampla, se vor adeveri. Romanii au avut o varianta negativa pentru aceasta teorie. "De ce ti-e frica, de aia nu scapi".

“Se spune ca oamenii care au un anume tip de gandire, preponderent pozitiva si orientata catre succes atrag intotdeauna de partea lor norocul. Creeaza un destin mai bun. Deci prima conditie care trebuie indeplinita tine de gandirea pozitiva”, ne-a dezvaluit Mariana Cojocaru, astrolog.

Optimismul atrage norocul. Insa de multe ori, norocosul nici nu stie ce l-a lovit. “De foarte multe ori, persoanele care sunt considerate norocoase nu iau in seama norocul. Ele nu cred ca sunt norocoase”, a relatat psihologul.

Astrologii au mai multe metode de a repera norocosii. “Din punct de vedere astrologic, important este sa stim unde e pozitionat, pe astrograma personala, Jupiter. Jupiter este marele noroc si marele benefic in astrologie”, a zis Mariana Cojocaru.

“Daca este sa vorbim din punct de vedere al chiromantiei, primul deget este jupiterian. In functie de lungimea lui, stii cum sta persoana respectiva cu norocul. Cu cat degetul este mai lung, cu atat persoana este mai norocoasa”, a mai adaugat astrologul.

Pana la urma, totul tine de atitudine. "Un om care este norocos este o persoana deschisa, o persoana care isi da sanse in viata, face alegeri bune, isi asuma alegerile pe care le face”, cred psihologii.

Ce trebuie sa facem ca norocul sa ne surada? “In primul rand, trebuie sa eliminam tot ce tine de mentalitate posomorata, trebuie sa eliminam grijile cotidiene pentru ca alea nu ne fac bine. trebuie sa ne concentram spre o tinta foarte clara, pe care scrie noroc, succes, iubire, ce vrem noi”, au spus astrologii.

Chiar si la un picnic relaxant, norcul trebuie intretinut. ”Pentru mine, spre exemplu, este o provocare sa gasesc trifoiul cu patru foi. Oriunde ma duc si am cinci minute libere si sunt undeva intr-o plantatie, iarba verde, la munte, la mare, voi cauta un trifoi cu patru foi”, a marturisit Mariana Cojocaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Secretele oamenilor norocosi