Antena Meniu Search
x

Secretele pozei perfecte

"Fără selfie, viaţa e pustiu!" Nu am parafrazat degeaba celebra expresie. Iar dacă aveţi un cont pe o reţea de socializare, înţelegeţi la ce mă refer.

Vezi și

 "Fără selfie, viaţa e pustiu!" Nu am parafrazat degeaba celebra expresie. Iar dacă aveţi un cont pe o reţea de socializare, înţelegeţi la ce mă refer. La fel cum ştiţi prea bine că nu toate selfie-urile pot fi făcute publice.

Poziţie corectă a corpului, privire seducătoare, un machiaj inspirat şi o coafură adecvată. Sunt elementele esenţiale pentru realizarea unei fotografii de calitate. Desigur, un model profesionist ştie bine aceste lucruri, după cum ştie şi ce anume trebuie pus în valoare.

Irina este una dintre tinerele pasionatele de fotografie. De fiecare dată când se află într-un cadru nou, încearcă să surprindă momentul cu un selfie. Deşi are la îndemână oricând telefonul pentru a-şi face poze, Irina şi-a dorit o şedinţă foto adevărată.

Aşa că s-a gândit să-i ceară ajutorul colegului nostru, Adi Popa, să o înveţe care sunt pricipalele reguli de care trebuie să ţină cont atunci când pozează. Acum că am învăţat câteva trucuri legate de locul unde să pozăm, de machiaj şi de atitudine, să trecem la treabă.

Acum că şedinţa foto s-a încheiat, să vedem ce părere are şi Irina despre felul în care au decurs lucrurile. Aşadar, este bine să mai tragem cu ochiul din când în când la câte o şedinţă foto.

Nu de alta, dar am putea prinde câteva trucuri. Sau, să urmăm sfatul fotografilor şi să încercăm să ne dăm seama ce anume, mai exact, ne avantajează. Dar dacă totuşi ne dorim fotografii bine realizate, trebuie să apelăm la oameni care şi-au transformat pasiunea în meserie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Secretele pozei perfecte