Antena Meniu Search
x

Şedinţele foto s-au mutat în lanul de rapiţă. Machiate, aranjate, accesorizate, tinerele îşi scot în evidenţă toate atuurile

S-a deschis sezonul la rapiţă. Nu la cultivat, ci la fotografiat. Lanurile cu flori galbene sunt invadate de fotografi şi fotomodele de ocazie.

Vezi și

S-a deschis sezonul la rapiţă. Nu la cultivat, ci la fotografiat. Lanurile cu flori galbene sunt invadate de fotografi şi fotomodele de ocazie. Iar pe reţelele de socializare se duc adevărate lupte, în care internauţii încearcă să "recolteze" cât mai multe like-uri.

Două tinere din Timişoara vor să bată recordul la aprecieri pe Facebook. Aşa că au angajat un profesionist pentru şedinţa foto specială.  

Îmbrăcate lejer, cu ochii acoperiţi de ochelari de soare cu pietre Swarovsky şi buzele intens rujate, fetele se comportă ca două modele profesioniste.

În timpul şedinţei foto a fetelor, pe câmp şi-a făcut apariţia şi proprietarul terenului, privind cu drag la noua recoltă.

Internetul este inundat de astfel de fotografii. Şi, fiecare încearcă să fie cât mai original.

Trendul este adoptat şi de vedete.  Nu-ţi trebuie un aparat scump pentru instantanee reuşite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Şedinţele foto s-au mutat în lanul de rapiţă. Machiate, aranjate, accesorizate, tinerele îşi scot în evidenţă toate atuurile