Antena Meniu Search
x

Şedinţele foto, la mare căutare, după izolare

Ieşirea din starea de urgenţă le-a permis fotografilor să îşi reia, măcar parţial, activitatea. Şedinţele foto în aer liber sunt preferate de clienţi.

de Redactia Observator

la 25.05.2020, 11:42

Vezi și
  • Fotografii spun ca ședințele în natură sunt mai sigure.
  • Se evită aglomerația dintr-un studio.

Peisajele oferite de natură îi ajută să îşi revină după săptămânile de izolare. Pentru micuţa Tania, fotografiile deja clasice, făcute printre maci şi rapiţă, au fost nelipsite.

Mama Taniei: Eu cred că în casă am stat perioada asta destul şi copiii au nevoie de aer, au nevoie să se bucure de natură, să îi împrietenim cu natura şi cred că asta a fost şansa noastră să se bucure şi ea, şi noi de natură.

Fotografii spun ca ședințele în natură sunt, pentru început, cele mai sigure. Se evită aglomerația dintr-un studio, iar fotografia are şi mai multă culoare.

Cristina Fiofil, fotograf: Natura e acum în toată splendoarea ei şi după atâtea zile de stat în casă eu cred că este cel mai potrivit acum să ne bucurăm într-un mod plăcut, să creăm şi amintiri.

Şi fotografii de evenimente s-au reorientat. Fotografia de produs este una dintre ramurile care, şi în vreme de pandemie, au fost la mare căutare.

Dan Mălureanu, fotograf: Fotografia de produs, cum fac acum, poate să vină oricând, în orice sezon, sunt teme diferite, nu înseamnă neapărat că va fi o comandă mare.

Marius Damian, fotograf: Ţinând cont că evenimentele s-au anulat, în perioada asta ne focusăm mai mult pe partea de corporate, venim în sprijinul producătorilor locali, firmelor cu măsurile de prevenţie luate în această perioadă şi încercăm să ne readaptăm, practic.

Pentru fotografia de produs, imaginile sunt gata în aproximativ două săptămâni. Întreaga colaborare are loc exclusiv online, tocmai pentru a se evita alte riscuri, ţinând cont că pandemia încă nu a trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Şedinţele foto, la mare căutare, după izolare