Antena Meniu Search
x

Video Sedințele foto profesionale, o amintire de neuitat pentru părinți și copii

Motive de bucurie pentru fotografi, în preajma Paştelui! Nu puţini sunt clienţii care le trec pragul, dornici să mai aşeze câteva poze în albumele din bibliotecă. Fotografiile profesionale pot fi trimise şi celor dragi, sub formă de felicitări.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.04.2021, 15:47

Vezi și
  • Fotografii îşi rotunjesc astfel veniturile, după un an în care n-au mai avut la ce evenimente să participe

Natalia are trei ani şi este obişnuită cu şedinţele foto. Este deja la a treia, iar bucuria ei nu are limite. Obiectivul aparatului îi este prieten. La fel şi fotograful. O face să zâmbească, iar ei îi place enorm să-l viziteze. Mai ales că decorurile sunt special gândite pentru a crea amintiri de neuitat. Atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi. 

 Doar in acest studio foto găsim 7 decoruri diferite special pregătite. De la cele cu flori și peisaje de primăvară, până la cele cu tematica de Paste. După gusturile fiecăruia.

Iar pozele se pot transforma în felicitări perfecte, numai bune pentru a le trimite celor dragi, în această perioadă în care vizitele nu sunt recomandate. 

Catalina, mama Nataliei: Tipul acesta de poze creează dependență, știm că trebuie să fim la poze cu fiecare ocazie și ne face plăcere să știm că avem în bibliotecă un raft special.

Paul nu duce lipsă de clienţi în preajma Paştelui. Şi e tare fericit, în condiţiile în care evenimentele sunt interzise în această perioadă, iar în şcoli nu se mai fac şedinţe foto. 

Paul Pădurariu, fotograf: În general, sunt căutate de părinții cu copii mai micuți, între trei și șase ani. Costă 300 de lei, veți primi 15 fotografii digitale și durata unei ședințe foto este de 30 de minute.

Fotografii spun că cererile au început să curgă încă de la Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sedințele foto profesionale, o amintire de neuitat pentru părinți și copii