Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Seniorii presei româneşti, premiați la simpozionul "Presa, Vremurile si Unirea'', în Iași. Răsvan Popescu, invitat special: "Premiul i se cuvenea în totalitate"

Cei mai buni scriitori au fost premiaţi în cadrul unui eveniment organizat de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Uniunea Scriitorilor şi Uniunea Ziariştilor Iaşi. Simpozionul cu numele ,,Presa, Vremurile si Unirea'' a fost cadru de sărbătoare pentru ziarişti şi oameni de cultură. Invitatul special a fost jurnalistul şi scriitorul Răsvan Popescu.

de Redactia Observator

la 01.04.2023 , 07:43

Seniorii presei româneşti au fost premiaţi la Iaşi. Invitatul special a fost jurnalistul, scenaristul de film şi scriitorul Răsvan Popescu.

Răsvan Popescu, invitatul special al evenimentului

Răsvan Popescu, scriitor: În jurnalistică cel mai mult contează adevărul. E o meserie a adevărului, e o meserie care nu se poate face în absenţa libertăţii. În ficţiune nu e aşa. În literatură, în film există un alt tip de adevăr care ţine mai degrabă de subînţeles, de alte resorturi, mai în profunzimea condiţiei umane

Vezi și

Cassian Maria Spiridon, președinte Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Iași: Răsvan Popescu este cred că un om orchestră pentru că în acelaşi timp este un redactor, reporter foarte bun. Este un scenarist care a lucrat cu regizori de mare forţă. Iar ultimul lui roman este cu adevărat o reuşită. Premiul acesta i se cuvenea în totalitate.

Evenimentul organizat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza'' s-a bucurat şi de prezenţa micilor artişti de la Corul de Copii al Municipiului Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Seniorii presei româneşti, premiați la simpozionul "Presa, Vremurile si Unirea'', în Iași. Răsvan Popescu, invitat special: "Premiul i se cuvenea în totalitate"