Antena Meniu Search
x

Şerban Huidu intervine în disputa Marian Godină-Mihai Găinuşă: “Gainuşă nu conducea cu mine maşina atunci"

Şerban Huidu a intervenit în disputa dintre fostul său coleg Mihai Găinuşă şi poliţistul Marian Godină pe tema incidentului rutier cu femeia încătuşată, care a trecut pe roşu în zona Unirii din Bucureşti şi a reufuzat să se legitimeze.

Şerban Huidu a intervenit în disputa dintre fostul său coleg Mihai Găinuşă şi poliţistul Marian Godină pe tema incidentului rutier cu femeia încătuşată, care a trecut pe roşu în zona Unirii din Bucureşti şi a reufuzat să se legitimeze.

După ce Mihai Găinuşă l-a criticat şi l-a ironizat pe Marian Godină că le-a luat apărarea colegilor de la rutieră, poliţistul i-a dat replică în stilul umoristic şi acid caracteristic, implicându-l în discuţie pe Şerban Huidu şi făcând referire la accidentul pe care realizatorul TV la provocat în 2011, soldat cu trei morţi.

Simţindu-se vizat, Huidu şi-a exprimat părerea pe pagina sa de Facebook, menţionând că, deşi îl apreciază pe Godină pentru talentul său, nu este de acord cu abordarea şi cu argumentele folosite de poliţist în această discuţie.

Citeşte şi Atacat DUR de Mihai Găinuşă deoarece a apărat poliţiştii care au încătuşat o femeie, Marian Godină ia ATITUDINE. “Ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulaţie căruia îi îngheaţă izmenele iarna în intersecţie”

“Când se termină argumentele se aduce în discuţie cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Gainuşă nu conducea cu mine maşina atunci şi a plecat din Cronică atunci când i s-a terminat contractul. Deci «s-a lepădat» de prietenia noastră! Nu e corect pentru el să îi faci una ca asta, Marian!“, a scris Şerban Huidu în postare.

Totodată, Huidu confirmă faptul că Godină a fost prezent la accidentul din 2011 şi l-a dus la spital, dar susţine că poliţistul a uitat să precizeze cum s-a comportat cu el în acel moment: “Când i-am zis: «Ia pistolul şi trage-mi un glonţ în cap!», răspunsul a fost promt «dacă aş putea, aşa aş face!» Evident, şi-a cerut scuze. Credea că sunt băut.”

În comentarii, Marian Godină i-a cerut încă o dată scuze pentru reacţia nepotrivită pe care a avut-o la acea vreme.

Întreaga dispută a pornit în urma comentariului pe care Mihai Găinuşă l-a făcut pe blogul personal legat de un incident rutier petrecut recent în Capitală, care a stârnit un val de reacţii în mediul online. Găinuşă l-a ironizat în articol pe poliţistul Marian Godină care a sărit în apărarea colegilor de la rutieră în cazul incidentului petrecut în zona Piaţa Unirii, în care o bătrânică a trecut pe roşu şi a refuzat să se legitimeze, fapt care i-a determinat pe poliţişti să o ducă la secţie.

"Poliţistul Marian Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 poliţişti în misiune care înghesuiau într-o maşină de patrulă o băbuţă deosebit de infractoare. Bestia traversase pe roşu la Unirii şi refuza să se legitimeze, bey. Aveţi dreptate, dom' şef Godină! În locul lu' matale aş propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea. Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta, azi-mâine o să ajungeţi să traversaţi strada babe, cu coloana oficială, ca pe Oprea“, a scris Mihai Găinuşă pe blogul său.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Şerban Huidu intervine în disputa Marian Godină-Mihai Găinuşă: “Gainuşă nu conducea cu mine maşina atunci"