Antena Meniu Search
x

Video Sezonul de schi, prelungit cu cel puţin o săptămână. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de pârtie în miezul primăverii

Stratul consistent de omăt depus în masivul Postăvarul în weekendul tocmai încheiat a prelungit sezonul de schi cu cel puţin o săptămână. Astfel iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de pârtie chiar în miezul primăverii. 

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 08:51

Vezi și

Au fost ninsori consistente la peste 1000 de metri altitudine, în masivul Postăvaru, astfel încât stratul de bază are aproximativ 40 de centimentri, cu aproximativ 10 centimentri de strat nou depus, iar în zona inferioară stratul de bază este de aproximativ 20 de centimentri. Se poate coborî din zona superioară a masivului Postăvaru până în staţiune Poiana Braşov pe pârtiile Subteleferic şi Sulinar. De asemenea, până după Paşte, iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia şi pe pârtia pentru începători.

Salvamontiştii avertizezaă însă asupra zonelor care sunt semnalizate a fi în afara domeniului schiabil deschis, nu vă aveturaţi acolo chiar dacă stradul de zăpadă pare uniform, pentru că grosimea lui nu permite schiatul în condiţii de siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sezonul de schi, prelungit cu cel puţin o săptămână. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de pârtie în miezul primăverii