Antena Meniu Search
x

Video Sfaturi pentru îngrijirea pielii în timpul sezonului estival

Suntem în mijlocul sezonului estival şi, înainte de o vacanţă mult aşteptată la mare, doamnele trec pe la saloane pentru diferite tratamente. Pentru că temperaturile sunt ridicate, iar razele UV sunt foarte periculoase, pielea şi părul trebuie bine îngrijite şi protejate, mai ales pe plajă, spun specialiştii, care vin şi cu câteva sfaturi pentru vacanţă. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 02.08.2023, 15:46

Vezi și

Alexandra va pleca zilele următoare în vacanţă, aşa că a venit la salon pentru un tratament care să îi protejeze părul. 

Alexandra: "Prefer mai bine să dau 150 - 200 de lei pe un tratament decât să vin să repar în 6 - 7 şedinţe un păr distrus, cu o sumă mult mia mare de bani decât cea iniţială pentru tratament."

Calculul clientei e simplu şi cât se poate de corect. Un tratament făcut înainte de vacanţă îi da siguranţă şi o costă mult mai puţin decât ce ar însemna să salveze ulterior un păr distrus. Soarele şi apa mării sunt factori de risc pentru păr, dacă nu e protejat cum trebuie.

Hair Stylist: "În fiecare dimineaţă când mergem la plajă trebuie să avem un produs de hidratare, automat, şi eu consider că e necesar părul să fie prins când mergem la mare şi la plajă, pentru că nu îl lăsăm să aibă contact cu apa sărată."

Hidratarea şi protecţia termică sunt de bază şi când vorbim despre piele. Pentru a fi siguri că alegem cele mai bune produse, este indicat să mergem la o evaluare a tipului de piele şi păr înainte de vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Sfaturi pentru îngrijirea pielii în timpul sezonului estival