Antena Meniu Search
x

Simone Tempestini și copilotul său sunt pregătiți de Raliul Transilvaniei, la trei săptămâni de la groaznicul accident de la Iași

La 25 de ani, este cel mai tânăr campion al României la raliu. A fost la un pas de moarte, în urmă cu trei săptămâni, când bolidul în care se afla s-a răsturnat şi a luat foc. Dar acum visează din nou la titlu. Simone Tempestini face spectacol la Raliul Transilvaniei. 

de Redactia Observator

la 24.09.2020, 23:23

Vezi și
  • Simone Tempestini și copilotul său sunt la un pas de un nou titlu național.

Nu este o cascadorie, ci un accident cumplit din care s-au salvat miraculos Simone Tempestini, campionul României la raliu, şi copilotul său. 

Dar nimic nu stă în calea pasiunii. Astăzi îl găsim pe Simone tot la volanul unui bolid de zeci de mii de euro la Raliul Transilvaniei. Decis să nu repete greşelile din urmă cu aproape trei săptămâni, se pregăteşte intens. 

Simone Tempestini, pilot raliu: Încă nu am reuşit să trecem peste. Ar foarte bine să terminăm Raliul Clujului cu o victorie. Am greşit, am frânat târziu. Face parte din sportul nostru. 

O clasare pe primul loc la Cluj i-ar asigura un nou titlu, la doar 25 de ani. 

Simone Tempestini, pilot raliu: Ne dorim să avem un parcurs bun și să ne luptăm pentru primul loc. 

În acest an, numărul de participanți este unul record. 85. Dacă nu existau însă restricțiile de circulație între țări, numărul ar fi fost mult mai mare. Multe echipaje din străinătate nu au reușit să ajungă.

Transilvanian Rally, una dintre cele mai dificile probe de raliu din România, ia startul mâine. Timp de două zile, cei mai buni piloţi din lume vor lupta pentru un loc pe podium. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Simone Tempestini și copilotul său sunt pregătiți de Raliul Transilvaniei, la trei săptămâni de la groaznicul accident de la Iași