Antena Meniu Search
x

Sinistrați în localitatea Sătuc din județul Brăila

La mai bine de o săptămână după ce iarna a pus stăpânire pe Brăila, oamenii din localităţile crunt bătute de urgie, încercă şi acum din răsputeri să-şi revină. Printre cei mai amărâţi sunt brăilenii din localitatea SĂTUC din comuna Galbenu.

Vezi și

Aşa arată de sus Brăila. Jos însă imaginile sunt şi mai sinistre. Mai ales în localitatea Sătuc unde nămeţii au depăşit casele.

Oamenii şi-au săpat trepte în zăpadă ca să poată coborâ de la nivelul străzii până la uşa de la intrare. Ca să poată intra în casă.

La fel, au săpat tranşee şi trepte pentru a putea duce de mâncare animalelor.

Femeia din imagini are 67 de ani şi e singură. Pâine a mâncat abia ieri. Şi asta după ce a venit un nepot şi a dezăpezit-o. Bătrâna spune că primarul comunei n-a făcut nimic.

Plânge după fiul ei care e bolnav şi după găinile care i-au fost furate. Nu mai are nici lemne.

Oamenii sunt disperaţi şi povestesc că au supravietuit cu ce au avut prin casă, dar că proviziile li s-au cam terminat.

Printre lacrimi, bătrânul a povestit că patru zile n-a ieşit afară şi că a crezut că îi vine sfârşitul. Armata de abia acum a putut ajunge la oameni şi soldaţii încercă să facă măcar cărări la stradă pentru cei care nu pot singuri.

Vecinii acestor oameni din Sătuc, adică cei din Câineni Băi şi Plăsoiu au fost mai norocoşi. Ieri, un elicopter al ministerului de Interne le-a adus ajutoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Sinistrați în localitatea Sătuc din județul Brăila