Antena Meniu Search
x

SINISTRU! Fotografii de groază din cimitirul morților vii

Un cimitir întins pe o suprafață de 54 de hectare reprezintă, prin comparație cu alte cimitire, o bizarerie

Un cimitir întins pe o suprafață de 54 de hectare reprezintă, prin comparație cu alte cimitire, o bizarerie

Cimitirul din Manila a devenit un loc plin de viaţă, unde se găteşte în aer liber, găinile, cocoşii şi porcii mişună peste tot iar mii de copii aleargă şi se joacă zgomotos printre cruci şi morminte.

Criza locuinţelor, lipsa spaţiului şi, în primul rând, sărăcia au condus la transformarea unui cimitir într-un... mic oraș.
Pentru populația săracă, mormintele au devenit „apartamente” iar cavourile s-au tranformat peste noapte în mici magazine și baruri. Copiii se joacă în apropiere, găinile locuitorilor ciugulesc florile aduse la morminte iar porcii râmă peste tot. Locuitorii fură curent electric de pe stâlpii străzilor din apropiere în timp ce apa de băut provine din puţurile săpate de bărbați în interiorul cimitirului.
 
În multe cavouri au loc petreceri, aniversări şi partide de jocuri de noroc. Unii locuitori şi-au adus aici şi televizoare iar, în ultimul an, un filantrop anonim a introdus circuitul de Internet wireless în cimitir.
Aici, în Oraşul Morţilor, viaţa continuă sub cele mai neaşteptate forme. De generaţii întregi, familii întregi se nasc, trăiesc şi mor în cimitir.
 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » SINISTRU! Fotografii de groază din cimitirul morților vii