Antena Meniu Search
x

Sinucidere sau crimă? Un român a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania

Sfârşit tragic, ce ridică multe semne de întrebare, pentru un prahovean de 28 de ani. Lucian a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania. Românul era aşteptat de familie acasă de sărbători, însă nu s-a mai întors.

Vezi și

Sfârşit tragic, ce ridică multe semne de întrebare, pentru un prahovean de 28 de ani. Lucian a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania. Românul era aşteptat de familie acasă de sărbători, însă nu s-a mai întors.

-A plecat cu persoane cunoscute EFECT

-Dacă mai sunt nevoit vreodată să dau în tine, te omor cu bătaia.

-I-au făcut felul.

Pe acelaşi subiect

Lucian avea 28 de ani şi multe visuri. Plecase în Germania pentru ele. În căutarea succesului şi-a găsit sfârşitul. Tânărul a fost descoperit, mort, într-o pădure de la marginea oraşului Gifhorn. 

-E o lovitură care a picat pe neaşteptate. Trebuia să vină de Sărbători. A plecat cu persoane cunoscute şi ăştia... pe româneşte, I-AU FĂCUT FELUL. Pentru o sumă infimă de bani.

Lucian a fost găsit spânzurat. Părinţii lui nu cred însă că şi-a luat viaţa. Fiul lor se grăbea să se întoarcă în ţară, cu planuri mari. Voia să-şi deschidă o crescătorie de câini şi să-şi renoveze casa.

-Îmi spunea tot timpul că abia aştept s-ajung acasă, să facem sărbătorile împreună. Că vin acasă, am nişte bănuţi strânşi, să terminăm casa.

În satul natal a mai ajuns doar bagajul, adus de Ionuţ, un prieten care a fost cu Lucian în Germania. O prietenie agitată, din care nu lipseau certurile şi ameninţările.  

-Fii atent! Dacă mai este nevoie vreodată să... Bă! Dacă mai sunt nevoit vreodată să dau în tine, te omor cu bătaia.

-Şi l-a luat în bătaie. În bătaie, dacă i-a dat o lovitură definitivă?

-S-au luat la bătaie, dar n-au spus motivul pentru care... S-au luat la bătaie, pe Lucian l-au dus la spital. Şi nu s-a adeverit. Nu l-au dus. S-a dus el.

-Nu l-au omorât atunci. L-au ţinut sechestrat. 

Prietenul care se transforma uşor în rival nu a vrut să vorbească despre conflictul lor. Într-o postare pe Facebook însă, Ionuţ se arată revoltat, la scurt timp după moartea lui Lucian.

Anchetatorii au acum misiunea de a afla cum a murit Lucian. Acasă, în comuna prahoveană Ciorani, părinţii aşteaptă ca trupul fiului lor să fie repatriat şi să îl poată înmormânta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sinucidere sau crimă? Un român a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania