Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Situaţie incredibilă pentru mama copilului SALVAT DIN FÂNTÂNĂ: Femeia a intrat în travaliu în timp ce-l ducea acasă pe Dănuţ, după externare

Mama lui Dănuţ, băieţelul de doi ani salvat dintr-un puţ în urmă cu două săptămâni, a născut, miercuri, o fetiţă, la spitalul din Alexandria, la scurt timp după ce l-a externat pe băiat şi plecase cu el spre casă.

de Redactia Observator

la 10.05.2017 , 19:42

Mama lui Dănuţ, băieţelul de doi ani salvat dintr-un puţ în urmă cu două săptămâni, a născut, miercuri, o fetiţă, la spitalul din Alexandria, la scurt timp după ce l-a externat pe băiat şi plecase cu el spre casă.

Băiatul a fost externat, miercuri, din spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti și a plecat spre Balta Sărată împreună cu părinții, dar a ajuns la domiciliu doar alături de tatăl său deoarece mama, însărcinată în luna a noua, a intrat pe drum în travaliu și a fost nevoită să se oprească la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, unde a născut o fetiță.

"Avem o fetiță de trei kilograme și jumătate. Ne așteptam să nască. Chiar ne-am grăbit. De aceea am și întârziat. Despre băiețel, medicii au spus că este bine, sănătos. Ne-au dat analizele. Eu le mulțumesc pompierilor și medicilor — că mi-au ajutat copilul să se facă bine. De când am plecat de aici am stat numai lângă copil. Am strigat la el "Dănuț, tati, te rog eu mult deschide ochișorii!" A deschis ochișorii și s-a ridicat în fund. Fără el nu puteam să mai trăiesc", a declarat, pentru Agerpres, Vasile Pascu, tatăl copilului.

Articolul continuă după reclamă

În urmă cu două săptămâni, copilul în vârstă de un an și opt luni a căzut în fântâna din curtea casei într-un moment de neatenție a mamei. Echipele de intervenție de la ISU București-Ilfov, ISU Olt și Dolj au încercat mai bine de zece ore scoaterea lui la suprafață.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Situaţie incredibilă pentru mama copilului SALVAT DIN FÂNTÂNĂ: Femeia a intrat în travaliu în timp ce-l ducea acasă pe Dănuţ, după externare