Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Băiatul-homar, omorât la comanda familiei!

Povestea lui Grady Franklin Stiles, cunoscut drept "Baiatul-Homar", este una dramatică. S-a născut cu o malformaţie rară numită ectrodactilie.

 Povestea lui Grady Franklin Stiles, cunoscut drept "Baiatul-Homar", este una dramatică. S-a născut cu o malformaţie rară numită ectrodactilie.

Mai exact, acesta avea degetele de la mâini şi picioare lipite, dandu-i aspect mai degrabă de homar decât de om. Practic, nu avea picioare decât până la genunchi, mai jos de acestea fiind degetele lipite.

Totuşi, nu a fost singurul caz din familia lui cu această afecţiune. El a fost a şasea persoană născută cu acest defect. De mic a lucrat într-un circ. S-a căsătorit de două ori şi a avut 4 copii, dintre care 2 cu defect ca al lui.

Era violent şi alcooli. În 1978 l-a împuşcat mortal pe logodnicul fiicei lui mai mari, chiar cu o zi înainte de nuntă. A fost condamnat dar din cauza ca nici o închisoare nu era echipată corespunzator pentru persoane ca el, nu a fost închis, ci eliberat condiţionat timp de 15 ani.

A doua soţie i-a adus sfârşitul. Pentru că nu îl mai suporta, ea şi băiatul din prima căsnicie au angajat un tânăr de 17 ani ca să-l ucidă, pentru 1.500 de dolari. Toţi 3 au fost declaraţi vinovaţi şi condamnaţi. Declaraţia Mariei a şocat: "Soţul meu urma să-mi ucidă familia. Îmi pare rău ca s-a întamplat aşa, dar măcar acum familia e în siguranţă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT! Băiatul-homar, omorât la comanda familiei!