Antena Meniu Search
x

Şocant! Doi adolescenţi au torturat şi umilit doi oameni ai străzii

Între ruinele fostului spital de boli dermato-venerice din Capitală doi adolescenţi au scris o poveste de groază. Cu sângele unor oameni nevinovaţi.

Vezi și

Între ruinele fostului spital de boli dermato-venerice din Capitală doi adolescenţi au scris o poveste de groază. Cu sângele unor oameni nevinovaţi. Doi bărbaţi fără adăpost au fost umiliţi şi torturaţi timp de trei ore. Agresorii, niciunul mai mare de 18 ani, i-au legat, i-au lovit şi i-au obligat să danseze pentru ei.

O poveste de groază pe care au trăit-o sâmbătă seara doi oameni fără adăpost. Scenarişti au fost doi adolescenţi care au dat buzna peste ei, în fostul spital de boli venerice din Capitală, când se pregăteau să se aşeze la masă.

Dar cei doi nu au venit pentru bani sau telefoane. Căutau distracţie. O distracţie bolnavă! Acest bărbat mai este în viaţă doar pentru că i-a amuzat mai tare pe bătăuşi. Trei ore a durat calvarul celor doi oameni ai străzi.

După ce le-a sunat telefonul, agresorii i-au abandonat în ruinele spitalului. Legaţi! Unul dintre bărbaţi s-a eliberat şi a cerut ajutor. Când a venit ambulanţa doar el a acceptat să fie internat, prietenul său a rămas acolo.

Şi s-a stins din cauza loviturilor primite. Agresorii, de 16 şi 18 ani au fost prinşi de poliţişti şi duşi în locul în care şi-au torturat şi umilit victimele. Tace, dar mesajul de pe tricoul său e grăitor. Scrie cu litere mari că nu regretă nimic. Cei doi adolescenţi au fost reţinuţi, iar astăzi vor fi duşi în faţa judecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Şocant! Doi adolescenţi au torturat şi umilit doi oameni ai străzii