Antena Meniu Search
x

Alcoolemie uriașă pentru șoferul ambulanței care s-a răsturnat la Brașov. Omul s-a urcat beat mort la volan ca să transporte un pacient (Video)

Șoferul ambulanței care s-a răsturnat, marți seară, pe DN1, între localitățile Şercaia şi Mândra, județul Brașov, avea o alcoolemie uriașă.

Șoferul ambulanței care s-a răsturnat, marți seară, pe DN1, între localitățile Şercaia şi Mândra, județul Brașov, avea o alcoolemie uriașă.

Potrivit Poliției, bărbatul avea o alcoolemie de 2,83 grame per litru alcool pur în sânge, la prima testare, și 2,58 la a doua.

Şoferul ambulanţei a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului.

În ambulanţă se aflau un bărbat de 43 de ani din satul Vad care era transportat la Spitalul din Făgăraş şi asistenta medicală.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, asistenta şi pacientul au fost răniți, fiind transportaţi la spital de o altă ambulanţă sosită la faţa locului. Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar asistenta, suspiciune fractură claviculă, stânga.

După ce s-a deschis dosar penal, procurorul nu a formulat propunere de arestare preventivă pentru șoferul vinovat, acesta fiind plasat sub control judiciar 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Alcoolemie uriașă pentru șoferul ambulanței care s-a răsturnat la Brașov. Omul s-a urcat beat mort la volan ca să transporte un pacient (Video)