Antena Meniu Search
x

Un şofer în vârstă 73 de ani, beat, a intrat pe contrasens, spulberând frontal o maşină condusă regulamentar, în Alba

Un bătrân în vârstă de 73 de ani, aflat la volanul unei maşini, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o maşină condusă regulamentar de un şofer de 28 de ani. Bătrânul a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind apoi transportat la spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.08.2019, 14:30

Un şofer în vârstă, beat mort, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină condusă regulamentar - Profi Media

Un bătrân în vârstă de 73 de ani, aflat la volanul unei maşini, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o maşină condusă regulamentar de un şofer de 28 de ani.

Bătrânul a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind apoi transportat la spital.

Un şofer în vârstă 73 de ani, beat, a intrat pe contrasens, spulberând frontal o maşină

Un accident rutier a avut loc în Alba, la Coșlariu, în care au fost implicaţi un bătrân în vârstă de 73 ani, mort de beat la volan, care a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar.

"Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Blaj. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, polițiștii au constatat că bărbatul vinovat de producerea acestuia era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", informează poliţiştii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un şofer în vârstă 73 de ani, beat, a intrat pe contrasens, spulberând frontal o maşină condusă regulamentar, în Alba