Antena Meniu Search
x

Şoferul unui BMW s-a filmat în timpul unui presupus abuz al poliţiştilor, dar s-a făcut singur de râs (Video)

Şoferul unui BMW, care circula fără numărul de înmatriculare din partea din faţă a bolidului, ca să nu-l prindă radarul, a publicat pe Facebook o înregistrare în care reclamă un abuz al poliţiştilor, care l-au prins şi îl amendau.

de Redactia Observator

la 29.12.2019, 22:26

Prins fără număr, un şofer l-a pus la loc şi apoi a făcut scandal
Un şofer din Teleorman a făcut circ cu poliţiştii - Captura Facebook - Costi Burnea

Şoferul unui BMW, care circula fără numărul de înmatriculare din partea din faţă a bolidului, ca să nu-l prindă radarul, a publicat pe Facebook o înregistrare în care reclamă un abuz al poliţiştilor, care l-au prins şi îl amendau pe o şosea din Teleorman.

El a coborât din maşină, a montat numărul înapoi, apoi s-a urcat în autoturism şi a început să-l filmeze pe poliţist în timp ce completa procesul verbal. După primirea procesului verbal, şoferul s-a dat jos şi a filmat atât partea din faţă a maşinii, cât şi cea din spate, ca să demonstreze că are numerele puse.

Şoferul unui BMW a făcut circ cu poliţiştii

Şoferul unui BMW a vrut să se răzbune pe poliţiştii care îl amendau şi s-a filmat în timp ce un agent completa procesul verbal, reclamând un abuz. În realitate, prins fără numărul din faţă montat pe maşină, şoferul s-a dat jos şi l-a montat la loc, apoi s-a urcat în maşină şi a pornit înregistrarea, acuzându-l pe poliţist că i-a cerut două sute de euro spagă, ca să-l lase să plece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inspectoratul de Poliţie a reacţionat imediat.

"Având în vedere înregistrarea video apărută în spațiul public, în care un bărbat acuză polițiștii rutieri că l-au sancționat în mod nedrept, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului din localitate, fără a avea montată, în locul special destinat, una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Reamintim faptul că art. 15 alin. 5 și art. 102 alin. 2 din OUG 195/2002 prevăd și sancționează conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau înregistrare ori dacă plăcuțele cu numărul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate", precizează poliţiştii.

Din primele informaţii, se pare că şoferul BMW-ului respectiv nu este străin poliţiştilor şi ar fi obişnuit să circule fără numărul din faţă, ca să nu fie înregistrat de radar, astfel sustrăgându-se amenzilor aferente.

Internauţii care şi-au dat seama ce făcuse şoferul BMW-ului au reacţionat foarte dur la postarea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Şoferul unui BMW s-a filmat în timpul unui presupus abuz al poliţiştilor, dar s-a făcut singur de râs (Video)