Antena Meniu Search
x

Şofer de BMW beat, abia mai vorbea, sechestrat de oameni pe şosea, în Bucureşti, ca să nu omoare pe cineva (video)

Un şofer de BMW beat, care abia mai vorbea, a fost sechestrat de oameni pe şosea, în Bucureşti, ca să nu omoare pe cineva cu mşina, după ce acroşase deja două autoturisme.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.10.2019, 21:21

Şofer de BMW beat
Şofer de BMW beat, abia mai vorbea, sechestrat de oameni pe şosea, în Bucureşti, ca să nu omoare pe cineva (video) - Captură video

Un şofer de BMW beat, care abia mai vorbea, a fost sechestrat de oameni pe şosea, în Bucureşti, ca să nu omoare pe cineva cu mşina, după ce acroşase deja două autoturisme.

Toată povestea a fost dilmată şi publicată pe pagina de Facebook Trafictube, iar cel care a postat a şi explicat ce s-a întâmplat, miercuri seara.

"Filmat de un prieten. Zona Motodrom, Fundeni in apropiere de Colentina, azi in jur de ora 18. Sofer de BMW, beat la volan, oprit din spirit civic de cetateni. Au anuntat politia si in scurt timp au venit cei de la Politia Comunitara, l-au incatusat si condus la sectie. Am inteles ca a acrosat una sau mai multe masini si a accidentat usor un cetatean care se opunea inaintarii lui.", scrie bărbatul.

În imagini, se vede cum şoferul nu e lăsat să plece, fiind vizibil băut şi abia reuşind să vorbească. Mai mult înjură şi încearcă să scape de cei care-l înconjuraseră. Mai mult, el încearcă să plece şi loveşte uşor unul dintre oamenii care îl opriseră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Şofer de BMW beat, abia mai vorbea, sechestrat de oameni pe şosea, în Bucureşti, ca să nu omoare pe cineva (video)