Antena Meniu Search
x

Şofer de BMW încarcerat, după un accident cu o Skoda şi o autoutilitară, la Caracal

Un accident în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal. Şoferul unui BMW a rămas încarcerat în urma evenimentului şi a fost salvat de echipajele SMURD.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 24.10.2020, 18:43

  • Mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale și au fost duse la spital
  • În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară

Şase persoane au fost implicate în accidentul rutier de la Caracal, câte două aflate în fiecare dintre cele 3 maşini: un BMW, o Skoda şi o autoutilitară.

BMW-ul, grav avariat. Poliţia face cercetări

La data de 24 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție  Județean Olt a fost sesizat despre faptul că pe VO6G,  in afara mun.Caracal, a avut loc un eveniment rutier. 

La fata locului au fost gasite doua autoturisme si o autoutilitara avariate, patru persoane, cei doi conducatori ai autoturismelor si doi pasageri din cele doua autoturisme necesitand îngrijiri medicale fiind transportati la spital.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, aceștia desfasurand activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul.

Conducătorii auto a fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, transmite poliția.

Șoferul BMW-ului a fost dus la spital

Pompierii de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe centura municipiului Caracal, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În sprijinul pompierilor a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, în care se aflau șase persoane, iar șoferul unuia dintre autoturisme a rămas încarcerat în urma evenimentului.

Bărbatul încarcerat, în vârstă de 25 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost extras cu ajutorul accesoriilor specifice și preluat de echipajele medicale. Pacientul era conștient, prezenta traumatism toraco-abdominal, traumatism de bazin și traumatism la membrul inferior stâng. Acesta a fost transportat la CPU Caracal. 

Pasagerul din același autoturism, în vârstă de 23 de ani, tot din Drobeta-Turnu Severin, a fost transportat la CPU Caracal, conștient, cu excoriații la nivelul feței și membrului superior stâng. 

Tot la CPU Caracal au fost transportate și cele două persoane aflate în celălalt autoturism, ambele din localitatea Clejani, județul Giurgiu, șoferul, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism de șold și pasagera, în vârstă de 52 de ani, cu traumatism toracic.

Cele două persoane aflate în autoutilitară nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital”, a anunțat ISU Olt.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Şofer de BMW încarcerat, după un accident cu o Skoda şi o autoutilitară, la Caracal