Antena Meniu Search
x

Șoferul care a provocat accidentul cu 5 morți de la Vadu Moldovei era beat criță

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a provocat tragedia soldată cu cinci morţi de la Vadu Moldovei, județul Suceava, în dimineața zilei de 9 decembrie, era sub influența băuturilor alcoolice. Narcis Bogdănescu avea o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în sânge

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a provocat tragedia soldată cu cinci morţi de la Vadu Moldovei, județul Suceava, în dimineața zilei de 9 decembrie, era sub influența băuturilor alcoolice. Narcis Bogdănescu avea o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în sânge, de două ori peste limita de la care se întocmește dosar penal.

Cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, cei cinci tineri care au murit în accidentul de la Vadu Moldovei erau din localitățile Bogdănești și Râșca. Se întorceau de la discotecă în momentul în care Narcis Bogdănescu a pierdut controlul volanului, într-o curbă, și a intrat frontal într-un TIR înmatriculat în Turcia.

Pasagerii din mașină au murit pe loc în urma impactului extrem de violent. 

Potrivit cronicadefalticeni.ro, datele inițiale ale necropsiei indică faptul că șoferul avea în momentul producerii accidentului o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în sânge, de două ori peste limita de la care se întocmește dosar penal. Acesta venise din Anglia cu doar două zile înainte de nenorocire.

Șoferul vinovat de producerea accidentului de la Vadu Moldovei

Potrivit postărilor de pe profilul de Facebook, Narcis Bogdănescu era și un împătimit al live-urilor la volan. Tânărul obișnuia să intre în direct cu prietenii de pe rețeaua de socializare în momentul în care se afla la volan, tăind curbele cu viteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Șoferul care a provocat accidentul cu 5 morți de la Vadu Moldovei era beat criță