Antena Meniu Search
x

Şoferul analfabet care a ucis trei oameni a sărbătorit cu lăutari şi berbecuţi!

Şoferul analfabet care a ucis trei oameni şi a rănit alţi cinci, după ce a lovit o ambulanţă, rămâne în libertate. A sărbătorit sentinţa cu lăutari şi berbecuţi, după ce judecătorii i-au dat câte un an de închisoare cu suspendare.

Vezi și

Abia acum i se verifică şi carnetul dat cu 7 ani în urmă de poliţiştii condamnaţi în dosarul permiselor ilegale de la Piteşti.

Cu trei luni în urmă, un şofer de 25 de ani făcea prăpăd pe un bulevard din Piteşti. Tânărul era la volanul unei maşini puternice, cu volanul pe dreapta când a intrat în ambulanţa care ducea bolnavi la dializă. 8 oameni care luptau să trăiască.

Judecătorul i-a dat şoferului vinovat câte un an de închisoare cu suspendare pentru fiecare viaţă curmată.

Abia după ce au murit 3 oameni, s-a descoperit că şoferul vinovat de accident are 4 clase şi e semi-analfabet. A semnat cu greşeli şi declaraţia dată la poliţie. Cu o altă semnătură decît cea imprimată pe carnetul de şofer.

Timp de 7 ani, şoferul analfabet a circulat nestingherit şi a luat amenzi pentru depăşirea vitezei. După ce a provocat carnagiul de la Piteşti, autorităţile au făcut legătura cu reţeaua care a dat peste trei mii de permise ilegale. Şi a anunţat DNA.

În dosarul permiselor false de la Piteşti, 10 poliţişti şi mai mulţi instructori auto au fost acuzaţi că vindeau carnete de şofer cu sume între 200 şi 1.000 de euro. Numărul şoferilor ilegali ar fi depăşit 3.000. Printre ei s-au vehiculat şi nume cunoscute ca Vali Vijelie şi Cristian Popescu Piedone.

Cînd s-a dat sentinţa pentru Fabrica de permise de la Argeş, au fost anulate doar 50 de documente. Restul şoferilor ilegali, pe care nimeni nu i-a dovedit, sunt în continuare pericole publice pe străzi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Şoferul analfabet care a ucis trei oameni a sărbătorit cu lăutari şi berbecuţi!