Antena Meniu Search
x

Şoferul unui BMW X5 goneşte cu aproape 200 de km/h, fugărit de poliţişti, opreşte abia când oamenii legii scot pistolul (Video)

Un tânăr aflat la volanul unui bolid BMW X5 a provocat panică în trafic, după ce a apăsat pedala de acceleraţie până la refuz, fiind înregistrat de radar cu 172 de km/h. Imediat, poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, încercând să o oprească, însă şoferul şi-a continuat goana nebună.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.03.2019, 18:01

Şoferul unui BMW X5 oprit sub ameninţarea pistolului  Vezi și

Un tânăr aflat la volanul unui bolid BMW X5 a provocat panică în trafic, după ce a apăsat pedala de acceleraţie până la refuz, fiind înregistrat de radar cu 172 de km/h.

Imediat, poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, încercând să o oprească, însă şoferul şi-a continuat goana nebună.

Şoferul unui BMW X5 oprit sub ameninţarea pistolului 

Luat de radar cu 172 km/h în limită de 100, şoferul a încercat să scape cu fuga de poliţişti, bazându-se pe puterea superioară a maşinii, însă, la un momendat dat poliţiştii au reuşit să-l blocheze în trafic în zona intersecţiei Petricani/Lacul Tei.

Poliţiştii au fost obligaţi să folosească arma din dotare, având în vedere starea de agitaţie a şoferului şi pentru că acesta dădea semne că ar vrea să încerce să scape cu fuga după ce a coborât din maşină.

Şoferul era băut, dus la spital pentru testul de droguri

După şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal, iar acesta a fost dus la INML pentru a fi supus testului cu aparatul Drugtest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Şoferul unui BMW X5 goneşte cu aproape 200 de km/h, fugărit de poliţişti, opreşte abia când oamenii legii scot pistolul (Video)