Antena Meniu Search
x

Şoferul de microbuz care a provocat CARNAGIUL dintre Curtici şi Sântana a adormit la volan

Puteau fi zeci de victime pe o şosea din Arad - unde impactul dintre un microbuz şi un autocar a declanşat planul roşu de intervenţie! Din fericire, autocarul era gol. Însă microbuzul ducea muncitori la o fermă, iar şoferul ar fi adormit la volan. Doi oameni au murit pe loc, alţi zece pasageri au fost răniţi. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

Vezi și

Puteau fi zeci de victime pe o şosea din Arad, unde impactul dintre un microbuz şi un autocar a declanşat planul roşu de intervenţie! Din fericire, autocarul era gol. Însă microbuzul ducea muncitori la o fermă, iar şoferul ar fi adormit la volan. Doi oameni au murit pe loc, alţi zece pasageri au fost răniţi. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

Abia se luminase de ziuă, când, pe şoseaua ce leagă oraşele Curtici şi Sântana, un microbuz a intrat într-un autocar, după ce şoferul ar fi adormit la volan. 

Microbuzul transporta 15 muncitori la o fermă din Curtici. Un pasager care a scăpat cu viaţă priveşte şocat cum colegii lui sunt duşi spre ambulanţe. Şi el este rănit uşor. 

Pompierii şi Ambulanţa au trimis 10 maşini să preia răniţii. A fost nevoie de echipament de descarcerare ca să-i scoată  pe şoferi din maşini.

Pacienţii răniţi grav sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Autocarul lovit de microbuz NU avea pasageri. Altfel, tragedia ar fi fost şi mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Şoferul de microbuz care a provocat CARNAGIUL dintre Curtici şi Sântana a adormit la volan