Șoferul păcălit de vulpe, în Neamț

De Redactia Observator.
Publicat: 06.06.2020, 12:20.
Actualizat: 06.06.2020, 12:22

Dacă mai aveaţi vreo îndoială de ce se spune că vulpea e şireată, ei bine umătoarele imagini vorbesc de la sine. Doar că de această dată nu avem un urs păcălit de vulpe, ci un şofer.

Un bărbat din Neamţ, mai exact, a rămas fără gustarea preferată - un pachet de biscuiţi, după ce vicleana vulpe i l-a furat. Misiunea a durat doar câteva secunde.

În timp ce bărbatul era într-un apel video cu un prieten şi o filma din maşină, vulpea a sărit pe geam şi i-a smuls punga din mână.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.