Antena Meniu Search
x

Solarii distruse intenționat. Oamenii îl acuză pe un fost paznic

Au muncit o vară, dar de pomană. Acum nu mai au nimic. Zeci de localnici din Târgovişte spun că cineva le-a distrus solariile. Şi asta dinadins. Oamenii îl acuză pe un fost paznic, pe care l-au şi reclamat la poliţie.

Vezi și

 Au muncit o vară, dar de pomană. Acum nu mai au nimic. Zeci de localnici din Târgovişte spun că cineva le-a distrus solariile. Şi asta dinadins. Oamenii îl acuză pe un fost paznic, pe care l-au şi reclamat la poliţie. Pagubele sunt enorme, iar legumicultorii nici măcar nu au asigurare pentru solarii.

Localnicii spun că distrugerile ar fi fost făcute de un bărbat care a vrut să se răzbune pentru că nu a mai fost angajat la solariile lor. El ar fi venit pe ascuns şi ar fi tăiat foliile.

Luna care vine, oamenii urmau să scoată la vânzare salată, spanac, ceapă verde sau ridichii proaspete. Şi-au luat gândul de la asta. Cei mai mulţi nu au asigurare. Aşa că ori refac solariile, ceea ce e greu de crezut pentru că nu mai au bani, ori lasă totul de izbelişte. Totuşi, speră ca poliţiştii să le facă dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Solarii distruse intenționat. Oamenii îl acuză pe un fost paznic