Antena Meniu Search
x

Soldaţii români şi cei americani au luptat împotriva unui inamic puternic

Tancuri şi blindate, tunuri, maşini de luptă şi paraşutişti.Un spectacol militar impresionant a avut loc în poligonul Smârdan, din judeţul Galaţi. Acolo, soldaţii români şi americani au demonstrat în cadrul unui exerciţiu comun că pot lupta împreună împotriva unui inamic din fericire, imaginar.

Vezi și

 Tancuri şi blindate, tunuri, maşini de luptă şi paraşutişti. Un spectacol militar impresionant a avut loc în poligonul Smârdan, din judeţul Galaţi. Acolo, soldaţii români şi americani au demonstrat în cadrul unui exerciţiu comun că pot lupta împreună împotriva unui inamic. din fericire, imaginar.

A fost război în toată regula pe poligonul Smârdan. Peste 2000 de soldaţi români şi 300 de militari americani au "luptat" cu toate forţele împotriva unui inamic puternic.

Tancurile ABRHAMS, maşinile de luptă BRADLEY şi tunurile autopropulsate PALADIN fac parte din cea mai nouă tehnică de luptă a armatei americane şi au fost folosite pentru prima dată în România.

Românii au venit şi ei cu partea lor. Cum ar fi acest "dragon de mine", un utilaj care scoate la suprafaţă explozibilul şi care este un produs românesc.

Simularea de la Smârdan a făcut parte din exerciţiul multinaţional „JUSTICE SWORD 15.2".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Soldaţii români şi cei americani au luptat împotriva unui inamic puternic