Antena Meniu Search
x

Soluție intermediară în cazul copilei care şi-a regăsit familia naturală după 14 ani

Se face lumină în viaţa copilei care şi-a regăsit familia naturală după 14 ani, chiar înainte de Paşte. Reprezentanţii Protecţiei Copilului din Iaşi i-au permis să mai rămână acasă până la finalul săptămânii.

Vezi și

 Apoi sunt gata s-o lase în grija unei rude, până când părinţii vor reuşi să ridice pentru ea, o cameră, aşa cum le-au cerut autorităţile. La iveală, ies şi detalii şocante despre ultimii asistenţi maternali la care a stat fata. Vecinii lor spun că Ramona era pusă la munci grele şi era tratată ca un sclav, nu ca o fiică.

Ramona a plecat din casa în care a intrat pentru prima dată în urmă cu cinci zile, cu inima strânsă. Era prea greu pentru sufletul ei de copil, să-şi piardă iar familia, pe care abia şi-a regăsit-o.

La fel de trişti au rămas în urma ei, cei nouă fraţi. Părinţii Ramonei au primit vestea bună, chiar la sediul Direcţiei de Protecţie a Copilului din Iaşi. Îşi mai pot ţine fata, acasă, până la sfârşitul acestei săptămâni.

Fraţii Ramonei au chiuit de bucurie când au văzut că sora lor s-a întors acasă. Reprezentanţii Protecţiei Copilului au acceptat o soluţie intermediară până când părinţii vor reuşi să ridice încă o cameră, pentru fata lor. Ramona va sta la o rudă. Ea nu se va mai întoarce la ultimul asistent maternal. Vecinii familiei respective susţin că fata era pusă la munci grele.

Vecinii care susţin că Ramona a avut de suferit în familia în care a stat în ultimii ani au decis s-o ajute şi le-au adus părinţilor mai multe materiale de construcţii pentru ca aceştia să-şi poată extinde locuinţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Soluție intermediară în cazul copilei care şi-a regăsit familia naturală după 14 ani