Antena Meniu Search
x

Octavia și Alexandru, două dintre victimele accidentului din Constanța, au pierit striviți în mașină. Au fost loviți de o autoutilitară ajunsă pe contrasens

Zeci de medici şi pompieri au intervenit pentru a salva vieţile pasagerilor din două maşini care s-au ciocnit frontal.

Vezi și

Zeci de medici şi pompieri au intervenit pentru a salva vieţile pasagerilor din două maşini care s-au ciocnit frontal. O autoutilitară a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul.

Sunt imagini şocante, surprinse la scurt timp după producerea accidentului. Printre resturi de caroserie, medicii se luptă să salveze vieţile victimelor. Alexandru, un tânăr 27 de ani, şi o Octavia, iubita lui, cu doi ani mai mică  sunt captivi în maşină. Au fost loviţi în plin de o dubă scăpată de sub control.

Nici pentru ei, nici pentru şoferul de 63 de ani al autoutilitarei, medicii n-au putut face nimic. Bărbatul de la volanul dubei a fost aruncat din cabină în momentul impactului. 

Georgiana Druncea, SMURD Constanţa: "Soferul din autoutiliara a fost găsit cu functii vitale. A intrat in stop cardio respirator. Am inceput manevrele de resuscitare timp de 30 de minute. Nu s-a reusit resuscitarea."

Pasagerul din dreapta autoutilitarei a rămas prizonier în caroseria distrusă de accident. Salvatorii de la ISU au reuşit în cele din urmă să-l elibereze. Era însă rănit grav.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, unde a intrat în sala de operaţie. Deocamdată, poliţiştii nu ştiu cu exactitate cum s-a produs tragedia. Primele indicii arată că şoferul a pierdut controlul autoutilitarei şi a intrat pe contrasens, unde a izbit maşina în care erau cei doi tineri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Octavia și Alexandru, două dintre victimele accidentului din Constanța, au pierit striviți în mașină. Au fost loviți de o autoutilitară ajunsă pe contrasens