Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explicaţie halucinantă a primarului unei comune gorjene, după ce soţia sa a fost surprinsă la volanul maşinii primăriei

Soţia primarului comunei gorjene Bălăneşti a fost filmată la volanul unui automobil care este proprietate a primăriei.

de Redactia Observator

la 09.01.2018 , 17:21

Soţia primarului comunei gorjene Bălăneşti a fost filmată la volanul unui automobil care este proprietate a primăriei. Pus să explice cu ce drept foloseşte aceasta bunurile comunităţii, primarul Ovidiu Pungan a venit cu o explicaţie halucinantă.

Iniţial, primarul a declarat că maşina primăriei poate fi folosită de orice cetăţean al comunei, drept urmare şi soţia o putea utiliza. Ea a fost surprinsă, week-end-ul trecut, pe un drum naţional în timp ce se afla la volanul maşinii care aparţine primăriei.

Astăzi, edilul a explicat că el s-ar fi aflat la un chef unde consumase alcool şi a rugat soţia să vină să-l ia. Recunoaşte că a comis o gafă şi drept urmare şi-a aplicat pedeapsa ca timp de trei luni să suporte plata combustibilului folosit pentru maşina instituţiei.

Vezi și

Despre această ispravă au aflat şi consilierii locali, care de asemenea susţin că vor dezbatea această problemă în următoarea şedinţă în care se vor dispune şi măsurile. Soţia primarului nu este angajată a primăriei din Bălăneşti, iar maşina este folosită de edil, pe ea fiind angajat şi un şofer.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Explicaţie halucinantă a primarului unei comune gorjene, după ce soţia sa a fost surprinsă la volanul maşinii primăriei