Antena Meniu Search
x

Soţia fostului afacerist Dan Adamescu are nouă strategie în procesul pe moştenire!

Judecata pe sute de milioane de euro din familia Adamescu se vrea închisă brusc, chiar de cea care i-a dat naştere. Soţia fostului afacerist Dan Adamescu a venit în faţa magistraţilor cu o nouă strategie.

Vezi și

Judecata pe sute de milioane de euro din familia Adamescu se vrea închisă brusc, chiar de cea care i-a dat naştere. Soţia fostului afacerist Dan Adamescu a venit în faţa magistraţilor cu o nouă strategie.

În haine de doliu, vizibil afectată de fiecare termen al procesului de divorţ, Carmen Adamescu a venit în faţa judecătorilor cu o nouă strategie. Chiar când instanţa ar fi trebuit să decidă dacă soţia fostului afacerist ar fi putut pleca acasă cu 200 de milioane de euro mai mult în cont.

În sala de judecată şi în spatele uşilor închise, Carmen Adamescu a avut o cerinţă clară: încheierea procesului cu Alexander Adamescu.

În aceste condiţii, judecătorii au la dispoziţie o săptămână pentru a decide dacă fiul fostului afacerist îşi mai poate reprezenta în instanţă tatăl în lupta pentru pronunţarea divorţului de mama sa vitregă. 13:02

În primă instanţă, magistraţii au considerat că vina pentru sfârşitul poveştii de dragoste dintre cei doi soţi este comună.

Dar, de peste hotare, Alexander Adamescu crede că singura responsabilă este nimeni alta decât Carmen Adamescu.

Scandal a fost şi la vila familiei din Bulevardul Aviatorilor. De la Londra, fiul omului de afaceri a dat directive clare. Bunurile au fost încărcate într-un camion şi mutate la sediul firmei care a cumpărat proprietatea. Motivul? Infiltraţiile ce ar fi putut degrada obiectele de valoare.

Din acest motiv, unul dintre administratorii firmei a fost deja audiat la Sectia 1 Poliţie.

O plângere pentru furt a fost înregistrată de Carmen Adamescu, care doreşte acum să revină în fostul cămin conjugal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Soţia fostului afacerist Dan Adamescu are nouă strategie în procesul pe moştenire!