Antena Meniu Search
x

Sotia lui Emil Boc a lansat un volum de poezii de dragoste

Sotia lui Emil Boc, Oana, si-a lansat primul volum de poezii de dragoste, sub denumirea de "Scara". Cartea contine 40 de poeme, iar doua dintre ele sunt dedicate fiicelor ei.Invitat special la lansare, Florin Piersic a fost cel care a citit primele versuri.

Vezi și

Profesor universitar si autoarea mai multor lucrari stiintice, Oana Boc a impresionat, mai nou, cu scrierile in versuri. Volumul de poezii de dragoste "Scara" a fost o surpriza in lumea academica clujeana.

Sotia fostului premier a fost incurajata si sustinuta de colegi, prieteni si studenti. Dar, cel mai important, de familie. Primarul Clujului a stat numai cu ochii pe sotia lui, a facut fotografii pentru arhiva personala si a zambit mandru atunci cand a fost felicitat public de maestrul Florin Piersic. 

“V-o pus Dumnezeu mana in cap ca ati ales-o pe fetita asta ca nevasta. Eu sa am asa nevasta, n-as mai dormi noaptea, ca asta nu stii cand scoate un toc de hartie si scrie”, a spus Florin Piersic.

Emotionata, Oana Boc a multumit tutoror celor care au sustinut-o la inceput de cariera in poezie: “Multumesc tuturor, familiei, prietenilor, parintilor mei care au venit din Brasov, fetelor mele care sunt cei mai mari critici ai mei si sotului meu care este mereu alaturi de mine”.

La final, fostul premier i-a daruit sotiei sale un superb buchet de flori si a sarutat-o patimas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Sotia lui Emil Boc a lansat un volum de poezii de dragoste